fredag 26. november 2010

Dekorasjoner på barnerommet


Nå som vi snart skal innrede et nytt barnerom, er det på tide å bli ferdig med førstemann sitt... Der mangler fortsatt en del ting, bl.a et koselig gulvteppe, og fine gardiner.  Er på jakt etter noe fargerikt, siden rommet i øvrig stort sett er hvitt.

Skywalker har fått et lite bord med stoler til, som vi har arvet av en venninne og malt i grønt og hvitt, med tavlemaling på bordflaten. Der koser han seg med fargekritt og svamp.

Ovenfor har jeg lagd et lite veggmaleri. Det har vært litt vrient å forklare at mamma fikk male på veggen,
men at han ikke får lov. Nå har det heldigvis gått inn. Han er veldig glad i slottet sitt, med månen på flagget  og den Nemi-inspirerte dragen.        
Over sengen henger en wall-sticker vi fant på Habitat i Düsseldorf i våres, med mange dyr og sterke farger.

Spesielt i Australia, som er lengst ned og lettest å se, har han orden på både struts, koalabjørn, kenguru og skilpadde.

Jeg lurer litt på hva jeg skal finne på for neste tilskudd til familien. Veggmaleri er utelukket en gang til, det tok så lang tid og det er jo tross alt irriterende at det ikke går å flytte på! Så kanskje noen form for montasje på en stor finerplate? Gode ideer mottas med takk!

1 kommentar:

  1. Verken ris eller ros:
    Ikea har selvklebende veggdekorasjon, sjekk "faber kalas" under ikea.no.
    Tenker mye på deg. Siri

    SvarSlett

Det er kjempehyggelig med kommentarer! Legg gjerne igjen et livstegn, det er så stas å se at noen har vært her og lest i bloggen!